Pirmyn į turinį

Apie natūraliąją atranką, rūkalius ir šmutkes

“<…> atėjęs į darbą pamačiau prie lango priklijuotą didžiausią sklebimą:

“Neįleidžiami:

socialistai; lankytojai su mobiliaisiais telefonais; moterys su silikoninėmis krūtimis; sodomistai; lankytojai, pasidarę plastines veido patempimo operacijas; lankytojai, mokantys kredito kortelėmis; velsiečiai; vegetarai; nerūkantieji; pensininkai; abstinentai; lankytojai su elektroninėmis užrašų knygelėmis; žiniasklaidos darbuotojai; “Groucho” klubo nariai; darbininkų klasės atstovai; komikai; neįgalieji; lesbietės; akli šunys; storuliai; Liverpulio gyventojai; vaikai; jogurto valgytojai; lankytojai su dizainerių sukurtomis rankinėmis; krikščionys; belgai; pasipūtę smirdžiai, kurie užsimano risotto; rudaplaukiai; buvusios žmonos.”

Džyz, aš dievinu Sue Townsend sąmojį. Štai tokia ta natūralioji atranka. Whahaha. Šiandien per radiją (taip, aš klausiau radijo, nes buvau viešoje erdvėje ir negalėjau niekur pabėgti) Vedėjas klausė publikos: “ką darote su žmonėmis, kurie pageidauja rūkyti jūsų mašinoje? Kaip jų atsikratote?”

Kristau, karaliau, kas per? Aš realiai biški bbd ant tokių, kurių mašinose nerūkoma. Tai tarsi kažkoks filtras. Pastebėjai, kad 9/10 žmonių, kurie ima tranzuotojus, rūko? Aš manau, kad tai parodo tam tikrą socialinę tendenciją. Bet ne visada, sutinku.

Tiesa, dar nesakiau, kad nusprendžiau nebepirkti rūbų parduotuvėse (nebent nebesveikas sale‘as). Ne rūbais meilę, juk lieti, o oda! Amen.

Pakomentuok Pirmas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.