Pirmyn į turinį

Apie asmenines pilnatis, užtemimus ir rokenrolą

Savaitgalį tris kartus tikrinau virtualų kalendorių pažiūrėt, ar tikrai ne pilnatis. Nu ne pilnatis. Bet, man atrodo, slaptom tikrai buvo pilnatis. Arba koks užtemimas. Nes visi visi varė rokenralą pilna programa. (Tūsint vienam ant skaipo yra lygis, prikalbint vyro tėvus atidaryti proginį šampaną be progos – irgi.) Kai kam dargi buvo ir Velykos.

Nors iš tikro, kai maišai alų su jėgeriu ir tekila ir atvirkščiai, tai prasideda asmeninės pilnatys ir užtemimai. Bet tokie gilūs gilūs. Kai paskui tesinori išsikasti duobę ir joje susidegint.

Vienas žmogus, draugų sutiktas šeštadienio naktį jiems skėlė:

„Aš dabar einu į restoraną. Man yra žiauriai gerai. O gal man iš tikro nėra taip gerai, gal man tik atrodo, kad yra gerai? Nežinia. Klausausi Elton John – Candle in the Wind, bet man čia per mažai jautrumo. Norisi jautriau. O gal dar einu, pavemsiu už bažnyčios.“

O kai dėl triukšmo namų vakarėlyje ateina kaimynė jai sakyti „Klausykit, ponia, jūs pati atrodote išgerianti“ gražu? Abejoju. O kai ji klausia, ar jūs turite vaiką, atsakyti „Taip, turiu, jam du metai ir šitas tūsas jam netrukdo“, kai vaiko tikrai neturi? Irgi nežinau.

Apie būsenas: „Aš jaučiuosi kaip moteriškos lyties Frederikas Beigbėderis. Aš esu One Woman Orchestra.“

Apie ištikimybę: „Jei jums su vienu vaikinu tam tikra daina buvo romantinė, su kitu ji romantinė būti jau nebegali, taip neetiška.“

Apie dėmesį: „Ta merga man nieko nerašo. Tuščias žinutes tik rašo.“

O žinot, koks yra žiauriausias bachūro tipas – 44 metų Adic House didžėjus.

Jeigu jums atrodo, kad viskas labai baisu, nesijaudinkite, taip baisu nėra. Arba baisu tik jums. Iki trečiadienio praeis.

Ir beje, atsargiai su pasižadėjimais nebegerti. Žmonės, kai ilgai negeria, po to tiek pat ilgai geria.

Pakomentuok Pirmas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.