Pirmyn į turinį

Apie baksnojimą, plaukus ir beprotybę

Neprireikė nei 6 plaukų dažymų, praradau vos 40% plaukų ir štai, finale turim gan šviesią ir gan normalią spalvą. (net beveik ne oranžinę ir ne Lady Gaga).

Ryte taip gėda dėl abrikoso įvaizdžio buvo, kad net į paskaitas nėjau, namie mandarinus valgiau. Paskui nuėjau, nusipirkau gelbėjamųjų dažų ir krepšį visokių priemonių blondėms (John Frieda, labai faina linija – akivaizdžiai padeda ir kvepia kaip skaniai).

Šiandienos opiausia ir svarbiausia tema – baksnojimas. Pasirodo, žmonės FB baksnoja savo simpatijas visokias. (Aš nežinojau anksčiau šio ritualo.) Jei atbaksnoja – gerai; jei atrašo – labai gerai, jei neatbaksnoja – blogai, bet gal tiesiog nemato, tai irgi viskas gerai. Pabaksnojau vieną slaptą simpatiją, dabar žiūrėsim, kas bus (klapsiu akim).

Dienos žodžiai: baksnoti, interesas (tai toks vaikinas, kuriam jauti simpatiją), roža (nuo žodžio rožančius), kavalierius. Dienos tema: kaip baksnoti ir koks tavo papyčių horoskopo ženklas. Dienos nuotaika: apatija, perauganti į nesveiką euforinį žviegimą klykimą iš juoko, kalbant dienos temomis. Kalorijos: 1650 (labai viršyta). Dienos įvykdytas darbas: tikras darbas ir du atsiskaitymai rytojaus paskaitoms, į kurias eisiu, nesvarbu, bus gėda dėl plaukų ar ne. (dienos šviesoj tik matosi realus vaizdas, tai su nerimu laukiu ryto.) Dienos išmintis (ir pasiekimas): kai pradedi rašyti pernelyg aktyviam gerbėjui pati (nes reikia info apie Vokietiją), gerbėjas tau rašyti nustoja. Wunderbar!

Radau va tokį image, man tai tolka tak šnipiškės (vaizdelis už Europos):

Truputi pasiilgau anų metų beprotybės (šnipiškėse daug vaikščiota vakarais po mokslų, viskas čia į temą, ramiai), bet nuoširdžiai tikiu, kad šie metai jos atneš ne ką mažiau (tu tik pažiūrėk, ką rašau, čia juk protybės nei pro kur).

Pakomentuok Pirmas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.