Pirmyn į turinį

Visi ryškiausi mano guilty pleasures vienoj vietoj

naa
Anądien papostinau Sandros dainą Maria Magdalena ir kažkaip užėjo kalba apie guilty pleasures. O šitų tai aš turiu tikrai nemažai. Todėl pagalvojau, kad būtų visai smagu sudėti ryškiausiuosius apžvalgai į vieną įrašą. Iš pradžių maniau, kad bus dešimt, visgi, gavosi daugiau. Prašau atkreipti dėmesį į tai, kad daina turi būti labai labai stipri ir saldi, kad jai būtų priskirtas šis titulas, tad jokių kūrinių, kurie yra ant ribos, čia nebus. Važiuojam. Surašiau dainų pavadinimus bei pateikiau nuorodas į jas tam, kad, jei video būtų išimti iš jotūbės, vis tiek liktų dainos pavadinimas. Dar sukūriau ir youtube listą, jei kas (arba aš pati) kada norėtų paklausyti visų šitų reikalų. Eilės tvarka daug maž atsitiktinė, tik į pabaigą daugiau lietuviškų. Jei ketinate purkštauti, kad čia žiauraus bardako rinkinukas, tai, turbūt, esat baisiai rimti žmonės, kurie nelabai žino tą saldų guilty pleasures skonį.

1.Ellie Goulding – Love Me Like You Do
Šitą dainą esu girdėjusi tikrai labai daug kartų, bet iki šiol ją išgirdusi pradedu rangytis.

2.Ed Sheeran – Thinking Out Loud

3.The Weeknd – Can’t Feel My Face. The Weeknd pamėgau nuo pirmo albumo, dar tada, kai jis nebuvo toks populiarus. Visgi, šita daina smarkiai skiriasi nuo to, nuo ko viskas prasidėjo, bet vis tiek negaliu nešokt, nu negaliu.

4.Robin Thicke – Blurred Lines ft. T.I., Pharrell. Taip, taip, girdėjau apie skandalą dėl plagiato, bet vis tiek. Pasirangykime. Ir taip, aš turiu girl crush ant Emily Ratajkowski, visiškai, absoliučiai ir neginčyjamai.

5.OMI – Cheerleader (Felix Jaehn Remix). Tai yra daina, kuri absoliučiai visada pakelia nuotaiką ir užkuria šokius visur ir visada. Ir dar žiauriai geras Walk off the Earth remeikas.

6.Rihanna ft. Calvin Harris – We Found Love. <3

7.Michael Jackson, Justin Timberlake – Love Never Felt So Good. Retai dainose telpa šitiek džiaugsmo, kaip šitoje.

8. Justin Bieber – Love Yourself. Prikelkit mane vidury nakties ir aš jums sudainuosiu ją visą.

9.Dinamika – Abejingumas (bet būtinai Viktorijos vokalas). Šiurpuliukai eina per visą kūną, čia yra tiek emocijų šitoj dainoj, kad jūs neįsivaizduojat. Žinot, kam dar labai patinka šita daina? Vienam įdomiausių Lietuvos DJ, S13, dėl to, tai žinodama, jaučiuosi išteisinta dėl šitos savo silpnybės.

10.  will.i.am ft. Britney Spears – Scream and Shout. Nieko nesakykit.

11.Mr. President – Coco Jambo. Still rocking in 2016.

12.Ekspresas – Gali. Daug kas turbūt nežinote kitos nuostabios Ekspreso dainos – Keistas pasaulis. Pamėginkit. Minde, linkėjimai.

13.Paris Hilton – Stars are Blind. Neklauskit.

14.Felix Jaehn – Ain’t Nobody (Loves Me Better) ft. Jasmine Thompson. Originalas irgi geras, bet su šita šokasi geriau.

15.Mercy Dance – Pabučiuok mane. Irgi pažadinta naktį iš miego sudainuočiau viską nuo pradžios iki galo.

16.Pin up Girls – Cirkas. Šeštą ryto Sūpynėse, sėdint valtyje, reikia išsirinkti, ką čia uždėjus, nes turim bluetooth kolonkę ir galim dėti ką tik panorėję. Ir dedam Cirką, nes nu.

17.Lemon Joy su Irma – Balta Meilė. Tai yra vienas geriausių dalykų, nutikusių lietuviškoje muzikoje. Aš noriu, kad apie šią dainą žinotų daugiau žmonių. 2013-ųjų Šopkinėse mano žiauriai mylimas Split Pulse ją įvyniojo į savo grojaraštį. Buvo kažkas nenormalaus.

18.XXL – Papartėlis. Viskas čia yra taip blogai, kad net labai gerai. O Robkę tokį, kaip jis atrodė tais lakais, galėčiau suvalgyti.

19.Sati – Pabudimas

20.Kastytis Kerbedis – Sakale lėk. Mano nuomone, tai yra viena geriausių kada nors sukurtų lietuviškų dainų. Ir šiaip, aš mylių Kastyti, prisiekiu. O Giedrė Vokietytė šią dainą perdainavo nuostabiai, bet neberandu gero įrašo jotūbėj.

21.Biplan su Tigra – Seksodromai

Be kita ko, man be galo patinka Džordana Butkutė, Ace of Base, mintinai moku nemažai 69 Danguje dainų ir visas abi Ledi Ais dainas.

 

2 Komentarai

    • Mahila Mahila

      Kaip ir sakiau, dedu labiau tam, kad daugiau žmonių ją sužinotų, jei dar nežino 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.