Pirmyn į turinį

Apie tai, kas man iš tiesų patinka

Kažkada pasidrabsčiau dislaikais, o štai dabar atėjo laikas susumuoti savo laikus ir paskleisti pozityvo. Jaučiu, kad per pastaruosius metus leisdamai daug laiko viena tarsi išsigryninau ir gan tvirtai galiu pasakyti, prie ko linksta manoji širdis.

Taigi, kas man patinka. Patinka man šitas ruduo, gražesnis už bet kokį kitą bet kur kitur, kur yra tekę būti, matytą. Jau minėjau, bet pasikartosiu, kad žiauriai patinka visi bepročiai, šyzikai, menininkai, išprotėję žmonės, kuriuos oj ne visi supranta. Būna, kad aš jiems nepatinku, bet man jie vis tiek patinka. Patinka senesni laikai bei kokybė. Dar labai patinka rūžava ir mėlyna spalvos, patinka odiniai daiktai, kuprinės (užmušk, neprisijaukinu rankinukų), treningai (ypač Adidas), Diesel, Moschino, Only, Jack Daniels brand’ai. Patinka Camel blue. Žauriai mėgstu raižyt su rolikais. Nesvietiškai patinka Vokietija ir vokiečiai – Modelselektor, Ellen Allien, Jahcoozi ir kiti, dar nesvietiškiau patinka sintetika, o kartu ir sintetinė muzika – techno.

Kas dėl sintetikos, apsiseilėju išvydusi mėlynus, elektrinės, ar rožinės spalvos plaukus. Dar ne vakaras, vis tiek kažkada mane galutinai nuraus ir tokius turėsiu. Kalbant apie muziką, gal nustebsi, bet, kai klausau radijo, visada klausau M-1 Plius. Aš moku bene visų Annie Lennox dainų tekstus. Žiauriai patinka Barauskaitė, Škėma ir Širvys. Iš užsieniečių – A. Kristi, A. K. Doilis bei S. Townsend, aj, dar Beigbederis.

Nepaprastai priot man Henkas Mūdis t.y. Californication bei Parks and Recreation. Iš filmų pasaulio – M. Cera, K. Winslet, C. Ricci, L. Di Caprio, C. Sevigny, A. Goldberg, J. Garofalo, seilės dremba nuo E. McGregoro ir G. Ribisi. Taip pat pakvaišusi esu dėl T. Richardson bei K. Haring. Vėlgi, skambės weird, bet žiauriai patinka gramatika, leksikologija bei pragmatika. Nesviešikai patinka rusų kalba, ir tuo pačiu Kino bei DDT. Kalbant apie maistą – bene viskas, kas žalia – šparagai, špinatai, salierai ir panašūs velniai, dar žuvis, o ypač lašiša. Žiauriai mėgstu datules, bene kasdien ėdu kriaušes. Labai patinka širdelės. Alpstu regėdama gražų piercingą bei tatuiruotes. Patinka nuogumas, bei žmonės, kurie jaučiasi patogiai savo, gal ir ne visai tobuloje esybėje. Labai labai patinka protingi vyrai. Patinka pin-up’as. Kaukės. Ir vairuoti. Gotika dar (ne Onos bažnyčia, o subkultūra). Ir Betmenas!

Atleiskit, mielieji, šiandien aš nesu nuosekli, bet užtat nuoširdi. Matai, nesu aš tokia jau ir bjauri, teigiamų dalykų išvardyti galiu kur kas daugiau nei velnių.

Pakomentuok Pirmas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.