Pirmyn į turinį

Mėnesio senumo mintys /nepakitę/

2005 10 08
Šiandien viena gana įžymi moteriškė iš LTV, kurios vardo neprisimenu, gerą pusvalandį mum visiems, susirinkusiems Kultūrkėj, moralizavo…:Jos laikais gimnazistai nešiojo uniformas, kurios būdavo pasiūtos iš senų sesers art mamos mokyklinių drabužių. Jos laikais moksleiviai didžiuodavosi, jog turi uniformą ir su ja eidavo net į šokius. Jos laikais gimnazistai nebėgdavo iš pamokų, nes mokykloje jiems būdavo gera. Jos laikais gimnazistų išleistuvės apsieidavo be alkoholio ir vistiek ten būdavo neįtikėtinai smagios.
Mano laikais gimnazistai rūko tiek, jog už per 2 mėnesius cigaretėms išleistų pinigų užtektų uniformai pasisiūti. Mano laikais gimnazistai geria degtinę pasislėpę už spintos matematikos kabinete. Mano laikais gimnazistai vartoja daug stiprių vaistų nuo nervų. Mano laikais gimnazistės nėštumo testus darosi mokyklos tulikuose, nes niekur nespėja. Mano laikais gimnazistų poros laižosi atsisėdę prieš mokytojų kambarį. Mano laikais į pamokas gimnazistai atvažiuoja dar nemiegoję po vakarykščio tūso ir drebantys nuo pagirių.

Ir jiems pokui, ką šneka kažkokia išklerusi bobelė.

2 Komentarai

  1. Anonimas Anonimas

    Vienas turkas aiškino, kad klube bučiavovosi su visom merginom (jo draugės skaičiavimu maždaug 20), nes tiesiog negalėjo susilaikyti 🙂 Atrodė beveik nuoširdžiai… Manau, ne laikai – žmonės.

    Grįžti? 😉

    Redagavo Cha 2005-11-04 06:11

  2. ta pati ta pati

    *bučiavosi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.