Pirmyn į turinį

Nesusivokimai, nesusipratimai ir klaidingi įsitikinimai mano gyvenime

Kartais suprantu, kad mano protas veikia kažkaip, kaip čia pasakius, nu labai įdomiai. Aš būnu tikra, kad tam tikri dalykai yra tiesa ir tik kiek vėliau suprantu, jog mano tikėjimas buvo visiškai klaidingas. Kadangi, kai pasakoju apie tokius savo klaidingus tikėjimus kažkuo, žmonės juokiasi, nutariau jais pasidalinti ir su platesne auditorija.

Dauguma šių nesusivokimų yra ne daugiau nei penkių metų senumo, o keli – iš vaikystės.

1. Maniau, kad „See first“ funkcija FB reiškia, kad ją pasirinkus, pamatysite patį pirmąjį žmogaus postą FB. Tik prieš mėnesį sužinojau, kad taip nėra, nes aš tik maniau, nebuvau mėginusi

2. Labai ilgai nesupratau ir galvojau, kurgi pradingo Hannah Montana. Galvojau, nu va, tokia garsi mergaitė buvo, įdomu, ką dabar veikia.

3. Ilgai galvojau, kad R. Kelly yra atsiskyręs Kelly Family narys.

4. Kažkada viešėdama pas draugą svečiuose pastebėjau, kad jis naudojasi labai maža skaičiafke. Tai ten pasirodo tiesiog buvo kodų generatorius.

5. Tik prieš dvi savaites supratau, kad režisierius Tom Ford ir dizaineris Tom Ford yra ne du skirtingi, o vienas ir tas pats asmuo. Tiesiog negalėjau patikėti, kad viename žmoguje telpa šitiek daug talento.

6. Vaikystėje mažai ką težinojau apie roko muziką, tad Steve Tyler ir Mick Jagger mačiau kaip vieną ir tą patį asmenį.

7. Kai gyvendama Kanadoje pamačiau lauko reklamą su joje pavaizduotu kerlingo akmeniu, maniau, kad ten reklamuojama kokių nors senovinių įrankių paroda, o nuotraukoje – senovinis lygintuvas.

8. Vaikystėje žiūrėdama filmus manydavau, kad aktoriai, kurie gyvenime nėra pora, nesibučiuoja iš tikro, o visos bučinių scenos padaromos su kompu. Tam, kad nereikėtų būti neištikimiems savo vyrams ir žmonoms. Pavyzdžiui, buvau dėl to tikra žiūrėdama kaip „Giminėse“ Dalius Mertinas, kuris gyvenime yra vedęs Mertinienę, bučiuojasi su Ilona Balsyte. Na ir aišku, visuose įmanomuose Holivudo filmuose.

9. Žinojau, kad yra tokia grupė Naktinės personos, bet maniau, kad man dar negalima jų klausyti, nes tos naktinės personos matyt jau kažkokios truputį su S ženklu. Nes naktinės personos. Suprantat?

10. Ilgai maniau, kad Celine Dion „Titaniko“ dainos lyricsai yra tokie: „One small / you open the door.“

11. Joe Dassin’o „Les Champs-Elysées” lyricsai man iki labai vėlyvo amžiaus skambėjo kaip „Ooo, Šarze lyzė”.

12. Ilgai maniau, kad Emeli Sande dainoje „Read All About It“ dainuoja „You have the heart to change the nation, but your body and soul, come on, come on.“

13. Maniau, kad Optimus Prime yra kokia nors firma, gaminanti skrudintuvus.

14. Kai vaikystėje girdėdavau Take That dainą „Back For Good“, galvodavau, kad lyricsais kažkas skatina merginą grįžti pas Dievą (nu tipo „Back for god.“). Pamenu, tada buvo keista, ko čia tie vyrukai su kailiniais vaikštinėja ir ragina grįžt pas dievą. Vėliau, kai paaugau, prakutau ir ilgai ilgai galvojau, kad frazė „Back for good“ reiškia „grįžti tam, kad viskas būtų geriau.“

Tai va.

***

Jei tau patinka tai, kaip rašau, padėką ir paramą gali išreikšti tapdamas mano patronu štai čia.

18 Komentarai

  1. rūstybės vynuogės rūstybės vynuogės

    Aš, kol nenuvažiavau prie jūros, tai maniau, kad Neringa yra in fact kažkoks atskiras fizinis miestas (kaip kokie Kuršėnai, Vilkaviškis ar pan., ta pati Nida), o ne administracinis darinys – „o tai Neringa toli nuo Nidos?”.
    Dar ilgai maniau, kad Metelica tai kažkoks alt-klubas, tarkim, metalo muzikos žmonėms. Paaiškėjo, kad tikrai alternatyvus, tik ne į tą pusę 😀

    • Mahila Mahila

      Hahaha, na dėl Neringos, tai the same here. Tiesą sakant, iki šiol nelabai orientuojuosi vietovėse ten.

  2. sb sb

    Pramušei su lygintuvu 😀

    O dėl Steve Tyler ir Mick Jagger tai mindblow… Reiks kažkaip galvoje juos atskirti į du asmenis. Lyg šiol ir man tai buvo vienas atlikėjas vadinamas „ai nu tas su didele burna, Jageris“.

    • Mahila Mahila

      Pala, pala, tu irgi manei, kad tai yra tas pats žmogus? 😀

      • sb sb

        Na taip 🙂 Iki šio straipsnio 🙂

        • Mahila Mahila

          Nooo way, kaip gerai, kad aš ne viena 😀

  3. R R

    Back for good -grizti visam/forever.
    Tai dar vienas isitikinimas pakeistas

    • Mahila Mahila

      Taigi žinau gi jau, nu. 😛

  4. aigalne aigalne

    O aš galvodavau, kad telikas rodo, ką šiuo metu kiti žmonės veikia ir, kad jie, taip pat, kaip ir aš gali matyti, ką darau aš. Atsimenu slėpiaus po antklode po tokio nušvitimo.

    • Mahila Mahila

      Man atrodo, aš irgi taip galvojau, bet ne itin ilgai, nes klausiau tėvų, kaip ten yra 😮

  5. cat saviour, russian style 2001; adherent cat saviour, russian style 2001; adherent

    Fun kerlingas 🙂

    Su lyric’sais meleonai nesąmoningų… Ale vienas rimtesnių:

    https://www.youtube.com/watch?v=BQ4c54rCJ_k

    Mano, nelyricisiniai:
    Galvojau ilgą laiką, kad aš kvailas ir išsigalvoju, o pasirodo ne.
    ASRM

    http://www.bbc.com/future/story/20130507-does-boredom-give-you-pleasure

    Čia nieko bendro su seksualiniais potyriais ir kt. Pirmą kartą patyriau, gal 1990 pradžioj, būdamas vaikigalis. O sužinojau tai esant a thing, tik prieš porą metų.

    Oi, jų tiek daug ir aš taip greit viską pamirštu. Nebet kažkam įdomu…

    • Mahila Mahila

      Geras, ačiū už pasidalinimą 😉

  6. Brigita Brigita

    Papasakok apie gyvenima Kanadoj

    • Mahila Mahila

      Ką tiksliai norėtum žinoti?

  7. Giedre Giedre

    Su Stevu ir Micku – lygiai tas pats 😀

  8. […] draugams papasakojau istoriją apie tai, kad didelę gyvenimo dalį praleidau galvodama, kad R. Kelly yra užaugęs ir atsiskyręs buvęs Kelly Family narys (tiesiog nežinojau, kaip jis atrodo), o viskas baigėsi Kelly Family klipo „Angel“ peržiūra. […]

  9. Kukis Kukis

    Vaikystėje nebuvo kaime ten prabangių dalykų. Aš juk 90’s. Aš ilgą laiką galvojau kad tos lempos kur užsidega nuo judesio yra vaizdo kameros. Ir prieš jas maivydavausi, nes galvodavau, kad mane filmuoja. Ir draugus įtraukdavau į visą šitą reikalą… :Dddddd galėčiau dar prigalvot, bet dabar nesigalvoja

  10. Kristina Kristina

    Apie filmus ir bučinius, ilgai nesupratau, kaip čia gaunasi, kad rodo bučiuojasi filme, o po to nėščia. O ten tiesiog gi daugiau veiksmo nerodo, tipo nutylėta 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.