Pirmyn į turinį

Big Little Lies

Užvakar baigiau žiūrėti Big Little Lies. Pagaliau, po gana ilgos pertraukos, pavyko rasti serialą, kuris iš tikro užkabino, buvo žiauriai įdomus ir išlaikė susidomėjimą iki pat pabaigos. Na tikrai ne veltui jis susišlavė tiek neseniai paskelbtų Emmy apdovanojimų (visus 5) ir buvo nominuotas dar keliems.

Fantastiška muzika – Michael Kiwanuka, Leon Bridges, Janis Joplin, Sade, Frank Ocean, Miss Kittin (!) ir dar daug gėrybių. Iš tiesų, vien jau soundtrackas yra vertas atskirų liaupsių.

Labai, labai gera aktorių vaidyba. Surinkta išties įspūdinga komanda – Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Adam Scott, Reese Witherspoon. Pastarosios anksčiau labai nemėgau, tačiau, pažiūrėjusi šitą serialą, pradėjau mėgt. O Nicole Kidman čia tiesiog nuostabi. Netrūko scenų, kurios jas žiūrint privertė jaustis nepatogiai, tad sakyčiau, kad tai puikaus kūrėjų darbo įrodymas. Siužeto skylučių, kaip ir visur, yra, bet ne tiek, kad jos erzintų.

Smagu tai, kad serialas trumpas – vos 7 serijos. Cliffhangerių apstu, bet jie smagūs, nes žinai, kad nereiks stumtis per sezonus ir laukti, kol kažkas įvyks. Nenuvilianti, stipri pabaiga.
Be to, serialas yra baisiai gražus vizualiai.

Žodžiu, labai, labai rekomenduoju.

http://www.imdb.com/title/tt3920596/

2 Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.