Pirmyn į turinį

Apie magišką svajonių galią

O tau ar būna taip, kad vartaisi pataluos ištisą naktį negalėdamas užmigti ir galvodamas, ką daryti su savo gyvenimu? Būna, kad taip ir ryto sulauki, besvarstydamas įvairiausius ėjimus, galimybės ir atoveiksmius, kuriuos jie gali atnešti? Žmogus, kartą savu kailiu patyręs, kad viskas priklauso tik nuo jo, sunkiai begali nurimti, beklaidžiodamas pasirinkimų džiunglėse. Žinau, kad tai, kas dėsis mano gyvenime bei tai, kuo tapsiu ir kokią save suformuosiu priklauso tik nuo to, kaip stipriai sugebėsiu suimti save į rankas ir nustosiu brainstorminti bei pradėsiu daryti. Žinau, kad galiu labai daug ir dažnai gėda, kiek mažai darau. Kasdien it maldelę sau kartoju, the time is now, the time is now, kada jeigu ne dabar. Esam nepaprastai laimingi žmonės, kad turime tiek daug galimybių. Tuo pačiu esam ir truputi įkalinti savo baimių kalėjimuose, nors iš tiesų, baimę juk įveikiam susidūre akis į akį su ja.

Vėl ir vėl savu kailiu įsitikinu, kokią magišką galią turi svajonės. Žmogus, kažko nepaprastai trokšdamas, tampa šimtus kartų labiau užtikrintas tuo, ką daro. Visuose jo veiksmuose slypi galinga jėga, kuria alsuodamas jis kartais jaučiasi taip, tarsi galėtų įkopti į Everestą. Kiekviena diena įgauna prasmę – net ir tingėti atrodo beprasmiška, kai žinai, kad ateityje tavęs laukia šis tas ypatingo.

Pažadu sau, kad versiu gyvenimą aukštyn kojom. Pažadu sau, kad prabėgus dešimtmečiui nesigailėsiu nei vieno žengto žingsnio. Ir tegu visas pasaulis tiesia kelius mano svajonėms.

Pakomentuok Pirmas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.