Pirmyn į turinį

2017-ųjų metų geriausieji

Šiemet trumpiau negu bet kada, nes kažkaip vat taip norisi. 2017-ieji prasidėjo gulint be plionkės su temperatūra lovoje, o jau sausio 3 d. važiavau į ligoninę nosies operacijos. Pradžia skamba prastokai, bet visai nebuvo baisu. O vėliau man, priešingai negu daugeliui kitų (drįstu taip teigti, nes žmonės 2017-uosius peikė ir keikė kur bepasisuksi) buvo nuostabūs metai.

Taigi, jūsų dėmesiui, metų geriausieji.

  1. Metų Facebook paskyra: Faksimilis Reklamos Agentūra, Vėlyvojo posovietinio kapitalizmo žmonės, Kur vakarėlis.
  2. Metų instagram paskyra: 90s_lithuania.
  3. Metų filmas: nors ir 2016-ųjų, jau 2017-aisiais pamatytas Nocturnal Animals, pakirtęs kojas, rankas, galvą ir širdį. Po to filmo vėliau jau labai greitai viskas buvo kitaip.
  4. Metų inside tūsas: laidos dešimtmečio susitikimas, perėjęs į Nidą su M & T komanda ir „aš atsimenu, kad turėjau piam eurų ir nebėra jų“.
  5. Metų interjeras:
  6. Metų interneto žmogus: Liudvikas Andriulis, Aušra Kaziliūnaitė, Lukas Ramonas.
  7. Metų koncertas: Studio Maruko 11/11. Ką ten tie festivaliai, ką ten tos užsienio žvaigždės. Marukas su Nijolės Tallat-Kelpšaitės „Be scenos negaliu gyventi“ nušlavė visus.
  8. Metų daina: A Scene from a Future – Manfredas edit, o dainų daina: Šventinis bankuchenas – Music music music.
  9. Metų laimė: šitiek įspūdingų naujų pažinčių. Bet senieji draugai niekur nedingo, kaip ir neblėstanti meilė jiems.
  10. Metų margas pasaulis: kai į darbo emailą ateina užklausimas, ar aš esu buvusi realybės šou „Baras“ dalyvė.
  11. Metų pabėgimas:
  12. Metų nauja veikla: Panevėžio city alumni.
  13. Metų naujai atrastas laisvalaikis: puzlės.
  14. Metų naujas iššūkis sau, kulminaciją pasieksiantis jau sausio 27 d.: Nacionalinė viktorina. Ateikit.
  15. Metų lietuviška knyga: A. Vienuolis – „Viešnia iš šiaurės“.
  16. Metų nelietuviška knyga: M. Abramović – „Walk Through Walls“.
  17. Metų public festivalis: Devil stone.
  18. Metų interjeras 2:
  19. Metų inside festivalis: Vasaros brizas.
  20. Metų serialas: Big Little Lies.
  21. Metų skaitomiausias įrašas: Kas darosi artėjant trisdešimtmečiui.
  22. Metų startupas: nusipirkti Šventąją ir joje įkurti LNK – Laisvą Nepriklausomą Kurortą, kuriame legalu viskas, kas nėra legalu visame likusiame pasaulyje. Kas in? Rašykit komentaruose, dar yra laiko suspėt į sąmatą.
  23. Metų šlapios kojos: tie nesibaigiantys liepos lietūs.
  24. Metų šlapia viskas: Sūpynės.
  25. Metų nušvitimas:
  26. Metų valgis: humusas neribotais kiekiais.
  27. Metų vieta būti: Vėjai.
  28. Metų vieta pavalgyti: Rhum Room.
  29. Metų tikėti ir netikėti taškai: Klaipėda ir Kaunas su Vėliavos dienomis, Talinas, Stokholmas, Rusnė, Daugpilis, Roma.
  30. Metų pasiekimas: atleisti sau ir kitiems, pusė metų be alkoholio.

Sau ir visiems jums linkiu mažiau pavydėt, smerkt, dejuot, tingėt, ir apkalbėt, daugiau žavėtis, grožėtis, klausytis, juoktis, keliaut ir mylėt, mylėt, mylėt.

10 Komentarai

  1. vindur vindur

    Metų interneto žmogus: Liudvikas Andriulis — rimtai? jo narciziški pasipasakojimai „kaip aš važiavau į susitikimus su klientais ir investuotojais ir išmušinėjau bapkes be kurių mūsų kontora užlinktų” bei „vienintelis ir nepakartojamas Andrulio instagramas” yra koziriai, norint tapti „metų žmogumi” Mahilos akutėmis? C’mon…

    • sb sb

      Apie Andriulio postus. Girdėjęs žodžius „ironija“ arba „sarkazmas“?

    • Mahila Mahila

      Nu įsivaizdavau, kad prie daug ko galima prikibti, bet kad prie šito bus prikibta, nenumaniau 😀 Matyt čiut per mažai skaitei, jei tau tik tokie dalykai į akis krito. Beje, metų INTERNETO žmogumi, metų žmogaus rinkti nedrįsčiau. „Mahilos akutėmis” – kas čia per?

  2. vindur vindur

    Sorry kad užsipuolu jūsų pamėgtąjį INTERNETO „dievuką”, ale bet tačiau [mano kuklia nuomone] — jei iš Užkalnio atimti pasivaikščiojimus po restoranus ir žąsis, bei įdarbinti jį belgų galerose, tai jis irgi pradės rašyti kaip Andriulis, t.y. apie save, koks jis vienintelis ir nepakartojamas ČMO (Čhief Marketing Officer, jei ką). „Yra kam patinka” ©

    Skaičiau pakankamai (na, ne „nuo pirmo iki paskutinio puslapio”, bet daugiau nei pakankamai — nuo ankstyvos kūrybos iki vėlyvojo periodo), kad nuomonė susiformuotų, susikristalizuotų, subręstų.

    Ironija ir sarkazmas savaime yra gerai, kaip druska maistui, ji paryškina skonius, bet persūdimas ar barstymas kur nereikia parodo elementarios grafomanijos įgūdžių stoką ir susiskaito nebeskaniai. Arba tos pačios penkmečio senumo publikacijos iš „Verslo klasės”, perpublikuojamos „Verslo žiniose”, nors turinys „feisbukinis” — c’mon, kur elementari savigarba…

    • Mahila Mahila

      vindur, ačiū už išsamų ir ramų paaiškinimą 😉 Mano bėda matyt ta, kad man ir Užkalnis, kai nepiktas, ir jo rašymo stilius labai limpa.

  3. Skirmantė Skirmantė

    Įdomūs geriausieji, iš kurių galima kitims išsirinkti geriausiųjų 2018-iems 🙂
    Pernai pati turėjau tą pačią nosies opearciją ir man tai buvo viso gyvenimo atsikvėpimas: tiesiogine prasme, šiaip emocine ir dar ta, kad pagaliau padariau kažką sau gero ir protingo.
    Gražių šių! Kūrybiškų!

    • Mahila Mahila

      Ačiū, tau irgi! Man, deja, visgi nepadėjo, bet džiaugiuosi, kad pabandžiau. Kitaip vis ėsčiau save už tai, kad atidėlioju.

  4. Jolita Jolita

    Laba diena, norėčiau prisijungt prie Šventosios pirkimo, sena svajonė ❤️
    PM

    • Mahila Mahila

      Sveiki, Jolita,

      Jūsų kreipimasis patenkintas. Laukite update.

  5. JUSTINA JUSTINA

    O, aš labai džiaugiuosi, kad pasidalinsiu su jumis visais .. mano draugas papasakojo man apie Vakarų paskolų kompaniją, susisiekiau su kompanija ir paprašiau 75000 eurų paskolą. per 3 dienas gavau paskolą savo sąskaitoje, kaip sakau jums dabar, mano vyras jau kreipėsi dėl didelės paskolos verslui. Jūs taip pat galite susisiekti su Anthonyson Arkwrigh elektroniniu paštu: westernloancompanies@gmail.com jis yra bendrovės vadovas, jūs taip pat galite pasiekti jį whatsapp +12677257369

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.