Pirmyn į turinį

Kodėl Mahila? Slapyvardžio atsiradimo istorija

„Kodėl Mahila?“ – manęs dažnai klausia žmonės. Po to, kai paklausė jau velniai žino, kelintą kartą, nutariau aiškiai aprašyti slapyvardžio atsiradimo istoriją, kuri yra žiauriai paprasta.

Visų pirma, ne, Mahila nėra mano tikras vardas. Merginų, kurios turi tokį vardą, kaip mano tikrasis, pasak VLKK pateikiamus statistikos duomenis, nuo 1988-ųjų iki 2013-ųjų gimė lygiai 62. (Beje, iš tikro tai labai kabinantis puslapis, kažkaip smagu panagrinėti tendencijas.)

Taigi, kai man buvo 16, o vienas svarbiausių dalykų internete buvo mIRC, prisireikė susigalvoti nick name. Kažkaip norėjau, kad jis būtų iš M raidės. Tad prisiminiau, kad mama turėjo tokius fainus kvepalus, pavadinimu Mahila. (Dabar jų Lietuvoje pirkti jau seniai nebėra. Ir net nebepamenu, raudoni buvo ar žalsvi, o gal net geltoni.) Gražus, neįprastas žodis. Tai gerai, imam. Pradėjau visur naudoti, taip ir prilipo. Žinau, kad rusiškai „mogyla“ reiškia „kapo duobė“, tačiau čia ne apie tai.

Kadangi aš tokia truputį lėtesnė, kad „mahila“ hindu kalboje reiškia „moteris“ supratau tik visai neseniai. Bet labai apsidžiaugiau, nes tikrai gražu.

Tai tiek, viskas labai paprasta.

5 Komentarai

  1. cat saviour, russian style cat saviour, russian style

    O tikrasis vardas?

    • Mahila Mahila

      Tiek to 🙂

      • D D

        Atidžiau paskaičius blog’ą galima išsiaiškinti 🙂

    • STT STT

      Matyt, nekoks tikrasis vardas, jei taip slepiat.
      O gal vyriskas? 😀 xe xe

      • Mahila Mahila

        Zbignevas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.