Pirmyn į turinį

Apie gražias moteris

Gražios moterys yra gražios.

Gražios moterys ramios. Kai lauke neramu, kai audra, kai šaltis įsiskrverbia giliai, iki strėnų, jos ramios, tvirtai suspaustomis lūpomis stovi ir laukia tavęs paryčiais tarpdury. Gražios moterys yra atidžios. Jos mato, jos pastebi, jos žino, kas ir kaip. Gražios moterys žino, kai tau skauda. Jos yra mačiusios, kaip tu verki. Tos moterys atidaro duris ir įsileidžia, kai nuleidęs akis kaip nuskriaustas šunėkas dar kartą paršliauži prasikaltęs ieškoti paguodos. Gražios moterys jaučia. Kartais net kiek per daug, jaučia visa esybe, jos jaučia visais pasaulio jausmais. Gražios moterys atleidžia. Jos užsimerkia, įkvepia oro, susikaupia ir sutinka atleisti.

tumblr_n63qtvnlxz1tpst2ro1_1280

Gražios moterys yra brangios, gražių moterų tu nenupirksi, nepapirksi, nenusipirksi. Jos nesigviešia to, kas tavo, joms vis vien, brangus tavo drabužis ar pats paprasčiausias, jos iš tavęs nereikalauja to, ko neturi ir priima tokį, koks esi, gebėdamos rasti tai, ką turi gražiausio. Gražios moterys kvepia. Jos kvepia taip, kaip kvepia rytas ankstyvą pavasarį vos ievoms pradėjus sprogti iš savo pernokusių pumpurų jas lietui išprausus Antakalnio skersgatviuos ir mašinų neišvažinėtuos takuos. Gražios moterys sako tiesą. Jos nemeluoja, nepagražina, neperdeda ir nesumenkina. Jos neišduoda. Gražios moterys kantrios. Jos neskuba smerkti, išmesti, nubraukti. Gražios moterys myli. Jos myli stipriai, tikrai, iki galo, toji jų meilė yra giliausiai įleidusi šaknis po žeme, tu jos taip lengvai neišrausi, toji meilė išsišakojusi, ji remias į dangų, tu jos nepaniekinsi ir nepaminsi, tu jos nenulauši.

vaaa

Šita muzika turi būti čia.

***

Jei tau patinka tai, kaip rašau,  padėką gali išreikšti tapdamas mano patronu štai čia.

4 Komentarai

  1. Aadamee Aadamee

    Yra moterys, kurios tave verčia kurti, ir yra moterys, kuriančios tave. Dėl pastarųjų ir stovi tarpduryje, pasruvusiomis iš savigarbos netekimo akimis, trindamaras sūrius pirštus, nes tau reikia pamokų, dar keletos mokymų, patempimų už sprando, nes pamėginai būti savarankišku ir tavo rankos nuklydo. Sava eiga rankos ieškojo kažko paprasto ir nusviro. Belieka jas dabar pakelti ir dar kartą pasibelsti.

    • Mahila Mahila

      Kaip gražiai parašei 🙂

  2. DTMo DTMo

    O bus versija apie vyrus?

    • Mahila Mahila

      Apie vyrus dar tikrai bus, bet kitaip.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.