Pirmyn į turinį

Sekmadienio mįslės, arba apie tai, kaip viskas yra verta tyrimo

Žaidžiam alias:

-Bobute su dviem virbalais, kas?

-Kas buvo Mozei? (kas?)

-Storalūpė atlikėja, kas?

-Uoga, kurios mes nemėgstam, kas?

Žaidžiam šaradas: trys judesiai imituojant smurtą, vienas – kokso uostymą, kas? (realybėje atsakymas nuskambėjo akimirksniu)

(Ats. žemiau)

Ruošiantis magistrinio darbo rašymui ir bandant išsigryninti jo temą, kiekvieną kasdienybės situaciją sugebi pradėti analizuoti iš mokslinės perspektyvos.

Pvz., ar pastebėjote, kad sarafanas yra tas rūbas, kurio žmonės nesideda niekur kitur, tik į teatrą. Vat, įdomu būtų išsamiau paanalizuoti tendencijas ir kaip jos kinta.

Dar vienas klausimas, kuris vėl ir vėl grįžta man į galvą – kodėl kai sutinki kaimynę/ą laiptinėje ir sakai laba diena, šeši iš dešimties į pasisveikinimą neatsako, bet nuleidžia galvą ir nusisuka arba apsimeta, kad tavęs nėra. Įdomu būtų nagrinėti psichologiniu, lingvistiniu, socialiniu aspektais.

Ir galiausiai, kalbant apie kalbą, įdomu būtų ištirti, kiek ir kokių variacijų/alternatyvų egzistuoja narkotikų pavadinimuose bei iš ko ir kodėl jie kilę.

Dar būtų įdomu, kiek panevėžiečių žino, kas yra živačka, bei kiek nekaltų ir nieko pikto nerezgusių piliečių buvo nubausti eismo kontrolės.

Atsakymai:

-Megzti.

-Pranašas.

-Angelina Jolie.

-Gervuogė, bet ne pupa, kaip buvo atsakyta.

Einikis.

Gražaus sekmadienio vakaro, apmąstant per savaitę išgimdytas nuodėmes, mažuliai.

Pakomentuok Pirmas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.