Pirmyn į turinį

Čakros atsivėrė

Rehab po savaitgalio, kuris prasidėjo trečiadienį ir baigėsi šiandien penktą ryto.

Vaisiai, jogurtas, poilsis, pliusas ir daug vandens. Viskas, nebemoku aš taip varyt! Bye bye kelių parų reivai su penkiom valandom miego, bye bye vodke, nesveikas maiste ir triukšme. Mano organizmas nemoka funkcionuoti nedisciplinuotom sąlygom, pripratinau save prie teisingo gyvenimo, tad jis klykia, kai išsuku iš kelio. Mano organizmas priprato prie besąlygiškos meilės ir priežiūros.

However, savaitgalis labai smagus – zoo, gėjų muziejus, Riter Sport gamykla, vakarėliai, barai, žmonės. Artimiausiu metu noriu išsičiustyt, užsidėt kaukę ir keliaut į kokį stylish iki kaulų smegenų balių, kur nieko nepažinočiau ir išeičiau iš proto.

Į Lietuva vos už keturių savaičių. Noro nei kiek.

Dvidešimt Du – vos už trejų. Mama mia, how on earth could it happen? Aš vaikas, aš toks vaikas, kurį saugot ir globot reikia, aš norių linksmybių, saldumynų ir žaidimų, todėl šitas amžius man kažkoks protu nesuvokiamas.

Antrą naktį iš eilės sapnuoju klasės susitikimą, kuriame tai susimaunu su tuo, ką turiu, tai pakimbu aukštumoj. O užvakar sapne balsas rėkė, kad turėsiu kūdikį rugsėjo 3d. Pirmą kartą gyvenime pabudau iš miego klykdama. Ne nuo raganų ir ne nuo baubų ar vampų, nuo beibių, supranti.

Does anybody like me the way I actually am? I don’t really care this much anymore.

http://www.youtube.com/watch?v=Plcogp1zxao

Pakomentuok Pirmas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.