Pirmyn į turinį

suicide or smthng

‘Ėjo ėjo Liepsnojanti Žirafa mišku ir rado Alkoholizmo Liūną. Bet nepaskendo, o nuėjo paviršium. O kiti žvėrys pamatę šaukė : Jėzusmarija! – ir ėmė melstis Liepsnojančiai Žirafai. Liepsnojanti Žirafa dalijo patarimus, vertė žvėris žmonėmis (ir atvirkščiai), o paskui ėmė nebejausti jokio gyvenimo džiaugsmo, sušnypštė ir užgeso. Amen’. Man atrodo, kad ir man bus kaip tai Žirafai. Tik sudėtingiau ir ne taip greitai.

Bet greit. Jau greit….

Žinai, žudytis būtų nadievobaiminga, taigi ir nesižudysiu. Arba žudysiuos ilgai ir lėtai, kad niekas nesuprastų kad žudaus. NU žinai, čia tas atvejis tiktų, kai kasdien mažom dozėm vartoji Aršeniką ir ilgainiui jo susikaupia daug organizme ir tu pradedi mirt.

O kažin, kiek tas Dalykas kainuoja? Ta prasme Aršenikas.

3 Komentarai

  1. broken broken

    dar niekur neskaiciau taip aishkiai ishreikshtu minchiu.. uzhbegdamas uzh akiu pasakysiu, kad neverta naikinti saves, nes dalykai, kurie tave erzina arba tie, kuriuos noretum pakeisti nepasikeis, net jei ir tu gertum ta "Arshenika" (nzn kas tai..) ar kitaip ish leto save naikintum.. geriau stot i kova ir laikytis savu principu – nenusileisti, jei zinai, kad esi teisus, ir zinoti, kad gali buti dar blogiau — kaip dainavo A. Mamontovas:

    kazkas kasdien vaisina mus sapnais

    ju tikslas padaryti mus bukais

    jie nori taip istrigti sirdyje, kad nieko nebeliktu galvoje

    kazkas mus siuncia vel mintis blogas

    mus nori i aklaviete nuvest

    ju tikslas padaryti mus silnais kad nieko nebandytume pakeist

  2. Cha Cha

    Abi sėdim prie krašto. Kiekviena savaip. Take Your time… Niekas neveja. Tačiau vėliau atsistosi, gerai?

    Gyventi.

  3. ashara ashara

    mergyte..neverta..mano rankos..jas puoshdavo randai,skrandis amzhinai skaudedavo nuo vaistu,kadaangi rydama migdomuosius apie pasekmes negalvojau.db atsistojau..rankas susigydhiau..skrandzhio nebeskauad.bet tuoj vel pulsiu i panika.o tiu..tu laikykis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.